Op deze pagina kun je een goed of goederen doneren aan mede inwoners die een laag besteedbaar inkomen hebben. Iedereen die op jouw aanbod kan reageren is, heeft contact met SWTD team armoede, door wie is vastgesteld dat zij tot de doelgroep horen. Alleen deze inwoners hebben toegang tot deze pagina. Je bent er dus van verzekerd dat jouw aanbod goed terecht komt.

Nadat jouw aanbod goedgekeurd is vragen we je om ervoor te zorgen dat het binnen 2 weken beschikbaar is bij één van de inleverpunten. Pas dan wordt het aanbod op de website gepubliceerd. Als er meerdere geïnteresseerden zijn voor jouw aangeboden goed of goederen dan zal er eerlijk worden geloot onder degenen die gereageerd hebben.

De inwoners voor wie deze website bedoeld is krijgen 2 weken de tijd om op het aanbod te reageren. Mocht er na 2 weken van niemand een reactie zijn dan komen de spullen alsnog goed terecht bij Stichting Kringloop Dinkelland Tubbergen (SKDT). SKDT steunt de inwoners met een laag inkomen op verschillende manieren.


Kinderstoel verstelbaar

Houten kinderstoel, verstelbaar in hoogte

MaxiCosi

Mooie maxicosi

Kinderwip stoel

Z.G.A. nieuw wipstoel. 
Super goede kwaliteit!

4 houten puzzels

Vier houten puzzels in goede staat!

Prinsessen Speelgoedhuis

Mooi netjes groot prinsessen speelgoedhuis

Houten Spiraal

Mooie houtenspiraal speelgoed

Goeddoen-Tubbergen-Dinkelland is een website van SWTD in samenwerking met SKDT. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.