Log in om een wens te maken

Welkom op de pagina "Goed doen in Tubbergen en Dinkelland".

Op deze pagina staan de wensen van inwoners van de gemeente Tubbergen en Dinkelland die weinig geld te besteden hebben. Al deze inwoners zijn bekend bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD) en er is vastgesteld dat zij een laag besteedbaar inkomen hebben. De wensen die zij hebben zijn oprecht en hard nodig.

Jij kunt "goed doen in Tubbergen en Dinkelland" door het vervullen van 1 of meerdere wensen. Als je aan een wens kunt voldoen kun je op deze wens reageren. Als het goed of goederen dat je wilt aanbieden niet onder de wensen staat, dan kun je deze kwijt onder de pagina "aanbod". Je kunt er voor kiezen anoniem iets aan te bieden.


Damesfiets

Voor cliënten zijn wij altijd op zoek naar fietsen. Heeft u een goed bruikbare fiets staan?  Wij kunnen er zeker mensen blij mee maken!

Nog 58 dagen

laptop

Voor cliënten zoeken wij altijd tweedehands laptops. Heb je een goed bruikbare "oude" laptop? Dan kunnen wij er zeker iemand blij mee maken! 

Wij kunnen ervoor zorgen dat de laptop helemaal wordt leeg gemaakt voordat deze naar de cliënt gaat.

Nog 58 dagen

Herenfiets

Voor cliënten zijn wij altijd op zoek naar herenfietsen. Heeft u nog een goed bruikbare fiets staan? Wij kunnen er zeker mensen blij mee maken! 

Nog 58 dagen

Goeddoen-Tubbergen-Dinkelland is een website van SWTD in samenwerking met SKDT. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.