Welkom op de pagina "Goed doen in Tubbergen en Dinkelland", een initiatief van Meedoen in Tubbergen en Meedoen in Dinkelland.

Jij kunt "Goed doen in Tubbergen en Dinkelland" door het vervullen van 1 of meerdere wensen. Als je aan een wens kunt voldoen kun je op deze wens reageren, het liefst met foto. Als het goed of goederen dat je wilt aanbieden niet onder de wensen staat, dan kun je deze kwijt onder de pagina "Iets aanbieden". Je kunt er voor kiezen anoniem iets aan te bieden. Alles wat je aanbiedt komt goed terecht. Alle inwoners die kunnen reageren op de goederen zijn bekend bij Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD) en er is vastgesteld dat zij een laag besteedbaar inkomen hebben. De wensen die zij hebben zijn oprecht en hard nodig.

Wat wil je doen:

  • Wens vervullen; Iemand heeft iets nodig, misschien heb jij het over?
  • Iets aanbieden; Heb je iets over wat je wilt aanbieden?
  • Huidig aanbod bekijken; bekijk wat er allemaal is aangeboden.

Ben je nog niet bekend bij SWTD armoedepreventie, heb je weinig geld? Meld je dan hier voor Dinkelland of hier voor Tubbergen

Partners goeddoen-tubbergen-dinkelland.nl:

Goeddoen-Tubbergen-Dinkelland is een website van SWTD in samenwerking met SKDT. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.